Βιογραφικό

Η Ελένη Ι. Τσούκαλου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον Τομέα του Ευρωπαϊκού-Διεθνούς Δικαίου, Ειδίκευση: Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Διπλωματία. Σήμερα, τελειόφοιτος στο δεύτερο Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Τμήμα Βαλκανικών, Ανατολικών και Σλαβικών Σπουδών.

Κάτοχος πτυχίων των παρακάτω 6 ξένων γλωσσών: Αγγλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Τούρκικων, Κινέζικων και Βουλγάρικων, αναλαμβάνει επικυρωμένες μεταφράσεις κάθε είδους εγγράφου (πληρεξούσια, απολυτήρια, αναλυτικές βαθμολογίες, έγγραφα ΚΤΕΟ κ.λ.π.) στις παραπάνω γλώσσες.

Συμμετείχε σε επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο την οικοδόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Euroscola), την Ποινική Δικονομία, το Νομικό Πλαίσιο στο χώρο του Ιντερνέτ και εργάστηκε, ως ασκούμενη Δικηγόρος, στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης. Είναι Ειδική Συνεργάτης σε Δικηγορική Εταιρία της Θεσσαλονίκης , Συνεργάτης Ανάδοχης εταιρίας του Εθνικού Κτηματολογίου Α.Ε. και Συνεργάτης της Ασφαλιστικής  Εταιρίας “Υδρόγειος”. Σήμερα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας και ασκεί μαχόμενη δικηγορία.

eXTReMe Tracker